Projektforløb

Et veldisponeret projektforløb er en vigtig forudsætning for succes. Der er mange ting at tage højde for, og derfor hjælper vi dig godt på vej med vor store erfaring indenfor udstillingsbranchen.

Vi udarbejder en Tidsplan med terminer på produktion, grafisk arbejde, pakning, transport, opsætning og nedtagning. Samtidig fastsættes et tidspunkt for aflevering af den færdige udstilling for en samlet gennemgang.

I vor Planlægning sørger vi for detailtegninger og evt. udfyldelse af tekniske formularer og godkendelser til messehaller.

Grafisk arbejde til din udstilling skal planlægges og har du et reklamebureau samarbejder vi gerne med dem. Vi kan tilbyde dig DtP-arbejde, digitale print samt færdiggørelse.

Produktion foregår på vore egne værksteder. Vi har også et godt netværk af underleverandører, som kender branchen godt.

Fra vort store opvarmede Lager foregår al pakning og ind- og udkøring af gods. Både for lejede standelementer, men også for vor kunder, som har valgt at have lagerhotel hos os.

Vi arrangerer Transport – både i ind- og udland.

Vi tager os af Opsætning & Nedtagning af din udstilling, hvor en vigtig del er afslutningsfacen, når du har fået dine ting på plads. Vore montører har stor erfaring i at løse selv sidste øjebliks ønsker om tilretning og supplement. Vi er først færdige, når du er tilfreds.

Ved Afslutning af et projekt sørger vi for en eventuel returnering af produkter/vare, og arrangerer gerne et opfølgningsmøde, hvor vi sammen evaluerer projektforløbet.

Det er enkelt at udstille – med en professionel leverandør.