BygSelvStand

Skal du investere i et udstillingssystem som du selv vil handle med transport, opsætning og nedtagning, er BygSelvStanden løsningen for dig.

For at kunne give dig den bedste rådgivning i valg af system skal du på forhånd have taget beslutning om følgende:

• Hvor stort et udstillingsareal skal systemet kunne dække – både i forhold til størrelse, men også om du har fritstående standarealer eller nabostande på 1, 2 eller 3 sider.
• Hvor fleksibelt skal systemet være i forhold til f.eks. udskiftning af grafik og skiftende standstørrelser.
• Skal belysning indgå i systemet eller skal det lejes på eventstedet.
• Hvordan skal systemet opbevares og transporteres. Har du selv lagerkapacitet og skal systemet kunne transporteres i en bil eller sendes som fragt.
• Hvem skal opsætte og nedtage systemet, og hvor stor Gør-det-selv erfaring har de.
• Hvad er dit budget for indkøb af system.

Systemer

Vi arbejder med mange forskellige stand systemer – alle i høj kvalitet og enkle at håndtere. Nedenfor er en præsentation af de 3 systemer vi primært anbefaler som BygSelv løsning.

BygSelv_Flextile_a/s Holmud

Flextile

Rammesystem fra Spennare.
Foldbare rammer med tekstilprint, som kan bygges sammen til hele standvægge. Rammerne findes i størrelserne 80×80, 100×100 og 120×120 cm og kan kombineres.

BygSelv_OctaWall_a/s Holmud

OctaWall

Rammesystem fra Octanorm.
System, som i kombination med Octanorm Maxima, kan danne rammen om selv store standopbygninger. Rammerne kan monteres med både elementplader og tekstilprint.

BygSelv_GoGoZip_a/s Holmud

GoGoZip

Et koncept af enkeltmoduler som samles med klik-rør og overtrækkes med tekstilprint der lynes i bunden. Konceptet indeholder vægge, diske, portaler og loftophæng. Samles helt uden brug af værktøj og har en lav vægt.

Kom godt igang

Jo mere kendskab vi har til dig og dine ønsker – jo bedre bliver den færdige løsning. Det er derfor vigtigt, at vi sammen definerer dine behov og ønsker.
Vi skal også kende de økonomiske rammer vi kan arbejde indenfor, for at kunne udarbejde den bedste løsning for dig.