Udstilling

Succes

Udstilling er vores kerneområde – og har været det i mere end 50 år. Vor store erfaring sikrer dig succes med din næste udstilling.

Får du opmærksomhed nok?

Vi har siden 1968 specialiseret os i at skabe opmærksomhed for vore kunder. Målet er enkelt – at lette vejen til kundekontakt og salg. Vi påtager os totalansvaret for hele opgaven – fra første idéoplæg til den færdige leverance.

Mulighederne er mange

Når vi sammen har defineret dine behov til indretning af din stand, både hvad angår dine produkter/ydelser, men også det mere praktiske som depot, informationsområde og service for dine besøgende, vil vi vælge den løsning, som giver dig de bedste betingelser for at udstille netop din virksomhed.

Modulstand

Standelementer på lejebasis som nøglefærdig løsning incl. opsætning og nedtagning

Designstand

Standelementer på købsbasis som nøglefærdig løsning incl. opsætning og nedtagning

BygSelvStand

Køb af standsystem hvor du selv står for opsætning og nedtagning

Projektforløb

Gennemgang af faser i projektforløb

Den nøglefærdige stand

Når du har lejet et tomt gulvareal, kan vi levere resten. Alt fra gulvtæppe, standelementer, belysning og møbler til fremstilling af skilte og bannere. Vi kan også håndtere både transport, opsætning og nedtagning. Vores arbejde er ikke færdigt, før du har fået en veloverstået udstilling.

Vi arbejder i både ind- og udland

Når du udstiller udenfor Danmarks grænser, er vi stadig på hjemmebane.

Service og kvalitet

Vi lægger vægt på høj service, kvalitet og fleksibilitet. Vores rådgivning bygger på solid erfaring, som sikrer at aftaler overholdes til punkt og prikke.